• 420
  • 420

 

Δεξίωση Βάπτισης

Τραπέζι για ευχές στην βάπτιση του μωρού σας !

View the embedded image gallery online at:
http://leykonoi.gr/dexiosi-vaptisis#sigProGalleria8495846fd5

Όλες οι ιδιαίτερες περιστάσεις, αξίζει να γιορτάζονται στην αίθουσα δεξιώσεων Λευκονόη.

Το ίδιο ισχύει και για τη δεξίωση βάπτισης.  

Στην αίθουσα δεξιώσεων Λευκονόη, μπορούμε να φιλοξενήσουμε δεξίωση που θα κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ημέρα της βάπτισης.

Το menu, μπορεί να σερβιριστεί στα τραπέζια, ή να είναι σε μορφή μπουφέ.

Η μουσική συνοδεύει τόσο το γεύμα όσο και τον χορό για το γλέντι.

Η αίθουσα είναι στολισμένη έτσι και όσο χρειάζεται ώστε η δεξίωση που ακολουθεί την βάπτιση να έχει τον χαρούμενο χρωματικό τόνο που έχει όλη αυτή η ημέρα. Επιπλέον, ο στολισμός της δεξίωσης μπορεί να έχει και θεματικό χαρακτήρα έτσι ώστε να απογειώσει την φαντασία των μικρών καλεσμένων.

H εξωτερική βεράντα που διατίθεται, είναι ιδανική για παιδικές δραστηριότητες από Απρίλη έως τέλος Σεπτέμβρη με δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών που θα παρευρίσκονται στη δεξίωση βάπτισης με clown,ταχυδακτυλουργούς, ηθοποιούς, μάγο, σιντριβάνι σοκολάτας και πρωτότυπες κατασκευές με μπαλόνια.Η ποικιλία γεύσεων για το παιδικό menu που υπάρχει και προσφέρεται, είναι σίγουρο πως τα παιδιά θα θυμούνται για καιρό τη βάπτιση στη Λευκονόη.

Ταυτόχρονα, εξασφαλίζουμε πως αυτή η ιδιαίτερη ημέρα, θα μείνει στο μυαλό της οικογένειας, των συγγενών και των φίλων ως ξεχωριστή.

Η Λευκονόη, συγκαταλέγεται μέσα στις καλύτερες αίθουσες δεξιώσεων. Αυτό, διότι όλοι όσοι ασχολούνται με τις δεξιώσεις βαπτίσεων που πραγματοποιούνται στη Λευκονόη, πετυχαίνουν πάντοτε να ξεπερνούν και τις πλέον υψηλές απαιτήσεις.

Από το menu, τον στολισμό της αίθουσας, την μουσική, το φωτισμό , την εξυπηρέτηση έως και την διάταξη και το στρώσιμο των τραπεζιών, η γνώση, η φαντασία και η δημιουργικότητα εξασφαλίζουν το καλύτερο για όλες τις βαπτίσεις.

Οι υπηρεσίες όπως τα μπαλόνια, η δημιουργική απασχόληση παιδιών, η δυνατότητα χρήσης εξωτερικού χώρου, δίνουν πολλές και ιδιαίτερες δυνατότητες και κάνουν την δεξίωση βάπτισης μοναδική και ξεχωριστή, όπως είναι και η αίθουσα της Λευκονόης στο Ίλιον.

Δώρα - Προσφορές :

Για δεξίωση βάπτισης με πάνω από 120 καλεσμένους,σας κάνουμε δώρο:


Μία αψίδα με το όνομα του μωρού
ή
ένα ευχολόγιο !

 

Για δεξίωση βάπτισης με πάνω από 140 καλεσμένους,σας κάνουμε δώρο:


Τα προσκλητήρια ! 

O χώρος διαθέτει δωρεάν parking

Στις προσφορές θα βρείτε την κατάλληλη επιλογή για τη δική σας δεξίωση βάπτισης.