• 420
  • 420
 
   
 

Αίθουσα Δεξιώσεων

Η "Λευκονόη"  είναι μια σύγχρονη ανακαινισμένη αίθουσα δεξιώσεων που διατίθεται για ποικίλες εκδηλώσεις ( εταιρικές, αρραβώνες, κοπή πίτας, συλλόγους, παιδικά πάρτι) και κυρίως για δεξιώσεις γάμων, βαπτίσεων. Η "Λευκονόη" ήταν ιέρεια της αρχαιότητας που συμβόλιζε την αγνότητα, καθαρότητα και την καλή ενέργεια! Τι ποιο όμορφο όλα να ξεκινούν με ένα καλό όνομα! Οταν μάλιστα πρόκειται για τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής σας, το γάμο και τη βάπτιση. Στην αίθουσα εκδηλώσεων "Λευκονόη" αξίζει να περιηγηθείτε στον ρομαντικό κόσμο της! Χώρος 300 ατόμων , με θέα το καταπράσινο άλσος του Ιλίου. Ένα πευκόφυτο  μέρος που σφύζει από ζωή. Σας περιμένουμε να σας ξεναγήσουμε και να δώσουμε στην εκδήλωσή σας την νότα που θα θέλατε.

Στη "Λευκονόη"  η εμπειρία μας γίνεται τέχνη κι αυτή τη τέχνη θα την προσεγγίσετε σε τιμές, πραγματικά, οικονομικές.Το όμορφο φιλικό περιβάλλον, οι γευστικές γαστρονομικές προτάσεις από τον έμπειρο Chef με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά μενού, η φινετσάτη διακόσμηση, η άρτια ηχητική κάλυψη, οι προσιτές τιμές και η 12ετής πείρα του προσωπικού που είναι πάντα πρόθυμο να σας εξυπηρετήσει, καλύπτουν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να μείνει η δεξίωσή σας αξέχαστη σε σας και στους καλεσμένους σας.

Τα δώρα μας για εσάς είναι ο στολισμός των τραπεζιών με χρώματα της επιλογής σας, σαμπάνια για το ζευγάρι και ποτό εισόδου για όλους τους καλεσμένους.

Ελάτε να συνθέσουμε μαζί μία μοναδική, επιτυχημένη αλλά και οικονομική δεξίωση! Υπάρχει δωρεάν parking και η αίθουσα δεξιώσεων διατίθεται και προς ενοικίαση από εταιρείες συλλόγους και ιδιώτες.