• 420
  • 420

Φωτογραφίες της αίθουσας με στολισμό για γάμο, βάπτιση

Η εικόνα για την δεξίωση είναι το παν.

Τα χρώματα, ο στολισμός των τραπεζιών, ο στολισμός όλης της αίθουσας και το φως της είναι παράμετροι πολύ σημαντικές για την ψυχολογία των καλεσμένων. Από μεγάλη ποικιλία υλικών και χρωμάτων, μαζί με την υπεύθυνη της δεξίωσης, ο χώρος της Λευκονόης, παίρνει το ύφος που εσείς θέλετε.
Η σάλα στολίζεται ώστε vα αναδεικνύει την προσωπικότητα της δεξίωσης, τα τραπέζια ανάλογα με το ύφος και τις ανάγκες των καλεσμένων. Η εμπειρία πολλών χρόνων σε δεξιώσεις και events , μας βοηθά στην επιλογή του χρώματος  και του υλικού ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες κάθε  δεξίωσης, αφού κάθε μία  ξεχωριστά είναι μοναδική.
Γεγονός βέβαια είναι, πως η προνομιακή θέση της αίθουσας, που βλέπει στο πάρκο Ιλίου, την βοηθά να λούζεται κυριολεκτικά από τον πλούσιο Ελληνικό ήλιο, αλλά και να έχουν όλοι οι παρευρισκόμενοι σε δεξίωση στη Λευκονόη , είτε αυτή πραγματοποιείται μεσημέρι ή βράδυ, την αίσθηση ανοιχτού χώρου. 
Προσπαθούμε κάθε φορά να πρωτοτυπούμε  με φρέσκιες ιδέες, που με συνεργασία με διακοσμητή, τις κάνουμε πραγματικότητα δίνοντας στον γάμο , στη βάπτιση ή στην εταιρική εκδήλωση τη νότα που χρειάζεται για να ξεχωρίσει.

View the embedded image gallery online at:
https://leykonoi.gr/photo-gallery#sigProGalleria995f6b7299
View the embedded image gallery online at:
https://leykonoi.gr/photo-gallery#sigProGalleria460a426a07
View the embedded image gallery online at:
https://leykonoi.gr/photo-gallery#sigProGalleriaf9c60c8959
View the embedded image gallery online at:
https://leykonoi.gr/photo-gallery#sigProGalleria89be76f8c2